nalezeno 12 výsledků

Adventní zájezdy

Alpský advent na jezeře Wolfgangsee a kouzelný Hallstatt

23.11.2024 (+2 termíny)
autobusem

Těšte se na adventní trhy v půvabném Hallstadtu - čekají vás jedinečné trhy s místními specialitami a originálními neodolatelnými vůněmi v kulisách historických domů s výhledem na jezero. Odpoledne autobusem odjedete do Wolfgangsee. Zde navštívíte adventní trhy v patrně nejkrásnějším romantickém městečku u stejnojmenného jezera. Po setmění na vás čeká jedinečný zážitek při plavbě lodí mezi lucernami do stejně nádherného městečka St. Gilgen.

1 599 Kč za osobu

Největší Krampuslauf ve Schladmingu a vánoční trhy v Salzburgu

23.11.2024
autobusem

Zažijte nezapomenutelnou večerní přehlídku více než 600 čertů v alpském Schladmingu, tradiční rakouské masky vás uhranou! Čerti se sem sjíždí z celého Rakouska a nechybí ani ohnivé efekty a pekelná show. Odpoledne před čertovskou show strávíme zastávkou v Mozartově městě Salzburgu, kde vás čeká hned několik adventních trhů a cukrárny s pravými Mozartovými koulemi!

1 599 Kč za osobu

Black Friday v adventních Drážďanech - akce do 30.9.2024

29.11.2024
autobusem

Pojeďte s námi do adventně vyzdobených Drážďan na velké a výhodné nákupy na BLACK FRIDAY do slavných obchodních domů a center! Spojte příjemné s užitečným, projděte si historické město s významnými památkami a poté se oddejte tomu pravému nákupnímu šílenství na vyhlášené nákupní třídě Prager Strasse v obchodech Primark nebo Karstadt.

649 Kč za osobu

Adventní víkend v Bad Füssing a vánoční trhy v Pasově

29.11. - 01.12.2024
autobusem

Třídenní pobyt v největších evropských lázních Bad Füssing. Ubytování na dvě noci v pohodlném hotelu bezprostředně u termálních lázní Therme Eins. Cestou se také zastavíme v historickém Pasově, kde navštívíme vánoční trhy. V rámci zájezdu je možné účasnit se nákupního výletu do městečka Pocking a do sousedních lázní Bad Griesbach. Zrelaxujte se před vánočním shonem!

4 150 Kč za osobu

Bavorské město Vánoc Rothenburg ob der Tauber

30.11.2024 (+1 termín)
autobusem

Celoroční město Vánoc Rothenburg vás přivítá komorní atmosférou romantického trhu v gotických kulisách historického náměstí a uliček. Navštívíte známé Muzeum Vánoc, kde objevíte tradiční německé vánoční výrobky od krušnohorských pyramid až po ozdoby na stromeček, součástí muzea je také známý vánoční obchod. Večer si užijte výhled z radniční věže, kam je možné vystoupat.

1 349 Kč za osobu

Adventní Budapešť a lázně Szechényi

30.11. - 01.12.2024
autobusem

Pojeďte s námi objevit hlavní město Maďarska Budapešť v době adventu! Svým návštěvníkům nabízí množství slavných památek, podmanivé výhledy z Budských kopců, slavné termální lázně a také plno dobrého jídla. V rámci volného času můžete navštívit vyhledávané secesní Széchenyiho lázně, užijete si nádhernou vyhlídkovou plavbu po Dunaji, ale především budete degustovat maďarské speciality na vánočním trhu a nakoupit si můžete originální dárky pro své blízké.

3 490 Kč za osobu

Adventní perla Lombardie Miláno - trhy, památky, nákupy

06.12. - 08.12.2024
autobusem

V adventní době vás v Miláně, světovém městě módy, čeká nádherná vánoční výzdoba a trhy, jedinečná architektura, vynikající italská kuchyně a samozřejmě ideální nákupní možnosti. Průvodce vám ukáže pátou největší katedrálu světa, slavnou nákupní pasáž, která se před Vánocemi blýská těmi nejkrásnějšími světly a výzdobou až do prosklené kupole i hrad Castello Sforzesco. Lákat vás budou místní cukrárny s italskými specialitami, pro parmazán si zajděte do místních sýráren.

2 899 Kč za osobu

Vánoční Paříž - adventní romantika pod Eiffelovou věží

06.12. - 08.12.2024
autobusem

Zažijte neopakovatelnou atmosféru vánoční Paříže! Adventní trhy pod Eiffelovou věží, kluziště na samotné věži, nádherně nasvětlená třída Champs Elysées a nejslavnější obchodní dům LaFayette! Navíc si užijete plavbu krytou výletní lodí po řece Seině s neopakovatelnými výhledy na Eiffelovu věž. Jako bonus vás čeká okružní jízda naším autobusem.

2 999 Kč za osobu

Rakouské Vánoce - Salzburg a zámek Hellbrunn

07.12.2024
autobusem

Zámek Hellbrunn nejsou jen originální trhy v historické kulise, ale i zajímavě nasvícená magická adventní zahrada a systém fontán a umělých jezírek, na děti zde čeká vánoční vesnička. V Salzburgu vás kromě trhů zase budou lákat místní obchody, cukrárny s Mozartovými koulemi či Mozartovo muzeum v jeho rodném domě. A věděli jste o novém Muzeu rakouských Vánoc?

1 299 Kč za osobu

Vánoční trhy v Norimberku a starobylý Bamberg

14.12.2024
autobusem

Během jediného dne vyzkoušíte vánoční atmosféru hned ve dvou historických městech. V Bambergu vás čekají vánoční trhy v kulisách gotické zástavby (UNESCO), vyhlídka na unikátní radnici vybudovanou na ostrově uprostřed řeky a čtyřvěžatý dóm. V Norimberku zase na rozhlehlém vánočním trhu nezapomeňte ochutnat tradiční perníčky anebo výborné klobásky.

1 199 Kč za osobu

Magické muzeum křišťálů Swarovski a vánoční Innsbruck

14.12.2024
autobusem

Nechte se ozářit miliony křišťálů ve Světě Swarovski v rakouském Wattens. Expozice vás provede řadou klenotnic, které byly na mnoho způsobů vyšperkovány právě křišťály. Nechybí ani venkovní instalace rozzářené paprsky slunce a lákavá firemní prodejna s nepřeberným množstvím šperků a dekorací. Odpoledne strávíme v nádherném historickém centru tyrolského Innsbrucku s dvěma vánočními trhy a kouzelnou adventní atmosférou

1 699 Kč za osobu

Silvestr v Paříži – romantická oslava nového roku

30.12.2024 - 01.01.2025
autobusem

Zažijte oslavy v ulicích francouzské metropole a nenechte si ujít ohňostroj na Champs-Elysées. Jako první vás čeká komentovaná okružní jízda městem, poté se vydáte do ulic na prohlídku s průvodcem a odpoledne v rámci volného času můžete navštívit vrchol Eiffelovi věže. Třešničkou na závěr je plavba po řece Seině a následně volný silvestrovský program v ulicích pulzujícího města.

3 199 Kč za osobu
Přihlaste se k odběru novinek
Na těchto webových stránkách jsou k vylepšování služeb využívány soubory cookies.