nalezeno 13 výsledků

Adventní zájezdy

Alpský advent na jezeře Wolfgangsee a kouzelný Hallstatt

23.11.2024 (+2 termíny)
autobusem

Těšte se na adventní trhy v půvabném Hallstadtu - čekají vás jedinečné trhy s místními specialitami a originálními neodolatelnými vůněmi v kulisách historických domů s výhledem na jezero. Odpoledne autobusem odjedete do Wolfgangsee. Zde navštívíte adventní trhy v patrně nejkrásnějším romantickém městečku u stejnojmenného jezera. Po setmění na vás čeká jedinečný zážitek při plavbě lodí mezi lucernami do stejně nádherného městečka St. Gilgen.

1 599 Kč za osobu

Největší Krampuslauf ve Schladmingu a vánoční trhy v Salzburgu

23.11.2024
autobusem

Zažijte nezapomenutelnou večerní přehlídku více než 600 čertů v alpském Schladmingu, tradiční rakouské masky vás uhranou! Čerti se sem sjíždí z celého Rakouska a nechybí ani ohnivé efekty a pekelná show. Odpoledne před čertovskou show strávíme zastávkou v Mozartově městě Salzburgu, kde vás čeká hned několik adventních trhů a cukrárny s pravými Mozartovými koulemi!

1 599 Kč za osobu

Black Friday v adventních Drážďanech - akce do 30.9.2024

29.11.2024
autobusem

Pojeďte s námi do adventně vyzdobených Drážďan na velké a výhodné nákupy na BLACK FRIDAY do slavných obchodních domů a center! Spojte příjemné s užitečným, projděte si historické město s významnými památkami a poté se oddejte tomu pravému nákupnímu šílenství na vyhlášené nákupní třídě Prager Strasse v obchodech Primark nebo Karstadt.

649 Kč za osobu

Adventní víkend v Bad Füssing a vánoční trhy v Pasově

29.11. - 01.12.2024
autobusem

Třídenní pobyt v největších evropských lázních Bad Füssing. Ubytování na dvě noci v pohodlném hotelu bezprostředně u termálních lázní Therme Eins. Cestou se také zastavíme v historickém Pasově, kde navštívíme vánoční trhy. V rámci zájezdu je možné účasnit se nákupního výletu do městečka Pocking a do sousedních lázní Bad Griesbach. Zrelaxujte se před vánočním shonem!

4 150 Kč za osobu

Bavorské město Vánoc Rothenburg ob der Tauber

30.11.2024 (+1 termín)
autobusem

Celoroční město Vánoc Rothenburg vás přivítá komorní atmosférou romantického trhu v gotických kulisách historického náměstí a uliček. Navštívíte známé Muzeum Vánoc, kde objevíte tradiční německé vánoční výrobky od krušnohorských pyramid až po ozdoby na stromeček, součástí muzea je také známý vánoční obchod. Večer si užijte výhled z radniční věže, kam je možné vystoupat.

1 349 Kč za osobu

Adventní Budapešť a lázně Szechényi

30.11. - 01.12.2024
autobusem

Pojeďte s námi objevit hlavní město Maďarska Budapešť v době adventu! Svým návštěvníkům nabízí množství slavných památek, podmanivé výhledy z Budských kopců, slavné termální lázně a také plno dobrého jídla. V rámci volného času můžete navštívit vyhledávané secesní Széchenyiho lázně, užijete si nádhernou vyhlídkovou plavbu po Dunaji, ale především budete degustovat maďarské speciality na vánočním trhu a nakoupit si můžete originální dárky pro své blízké.

3 490 Kč za osobu

Adventní perla Lombardie Miláno - trhy, památky, nákupy

06.12. - 08.12.2024
autobusem

V adventní době vás v Miláně, světovém městě módy, čeká nádherná vánoční výzdoba a trhy, jedinečná architektura, vynikající italská kuchyně a samozřejmě ideální nákupní možnosti. Průvodce vám ukáže pátou největší katedrálu světa, slavnou nákupní pasáž, která se před Vánocemi blýská těmi nejkrásnějšími světly a výzdobou až do prosklené kupole i hrad Castello Sforzesco. Lákat vás budou místní cukrárny s italskými specialitami, pro parmazán si zajděte do místních sýráren.

2 899 Kč za osobu

Vánoční Paříž - adventní romantika pod Eiffelovou věží

06.12. - 08.12.2024
autobusem

Zažijte neopakovatelnou atmosféru vánoční Paříže! Adventní trhy pod Eiffelovou věží, kluziště na samotné věži, nádherně nasvětlená třída Champs Elysées a nejslavnější obchodní dům LaFayette! Navíc si užijete plavbu krytou výletní lodí po řece Seině s neopakovatelnými výhledy na Eiffelovu věž. Jako bonus vás čeká okružní jízda naším autobusem.

2 999 Kč za osobu

Rakouské Vánoce - Salzburg a zámek Hellbrunn

07.12.2024
autobusem

Zámek Hellbrunn nejsou jen originální trhy v historické kulise, ale i zajímavě nasvícená magická adventní zahrada a systém fontán a umělých jezírek, na děti zde čeká vánoční vesnička. V Salzburgu vás kromě trhů zase budou lákat místní obchody, cukrárny s Mozartovými koulemi či Mozartovo muzeum v jeho rodném domě. A věděli jste o novém Muzeu rakouských Vánoc?

1 299 Kč za osobu

Vánoční trhy v Norimberku a starobylý Bamberg

14.12.2024
autobusem

Během jediného dne vyzkoušíte vánoční atmosféru hned ve dvou historických městech. V Bambergu vás čekají vánoční trhy v kulisách gotické zástavby (UNESCO), vyhlídka na unikátní radnici vybudovanou na ostrově uprostřed řeky a čtyřvěžatý dóm. V Norimberku zase na rozhlehlém vánočním trhu nezapomeňte ochutnat tradiční perníčky anebo výborné klobásky.

1 199 Kč za osobu

Magické muzeum křišťálů Swarovski a vánoční Innsbruck

14.12.2024
autobusem

Nechte se ozářit miliony křišťálů ve Světě Swarovski v rakouském Wattens. Expozice vás provede řadou klenotnic, které byly na mnoho způsobů vyšperkovány právě křišťály. Nechybí ani venkovní instalace rozzářené paprsky slunce a lákavá firemní prodejna s nepřeberným množstvím šperků a dekorací. Odpoledne strávíme v nádherném historickém centru tyrolského Innsbrucku s dvěma vánočními trhy a kouzelnou adventní atmosférou

1 699 Kč za osobu

Silvestr v Paříži – romantická oslava nového roku

30.12.2024 - 01.01.2025
autobusem

Zažijte oslavy v ulicích francouzské metropole a nenechte si ujít ohňostroj na Champs-Elysées. Jako první vás čeká komentovaná okružní jízda městem, poté se vydáte do ulic na prohlídku s průvodcem a odpoledne v rámci volného času můžete navštívit vrchol Eiffelovi věže. Třešničkou na závěr je plavba po řece Seině a následně volný silvestrovský program v ulicích pulzujícího města.

3 199 Kč za osobu

Silvestr v Benátkách na palubě lodi s přípitkem a ohňostrojem

30.12.2024 - 01.01.2025
autobusem

Oslavte příchod nového roku stylově na lodi v nejromantičtějším městě v Evropě! Nejprve poznejte centrum samotných Benátek, kde Vás čeká volná procházka s průvodcem, při níž uvidíte to nejzajímavější, co historie městu zanechala, ať už Dóžecí palác, Ponte di Rialto nebo kostel Santa Maria della Salute. Večer se poddejte té pravé půlnoční oslavě na palubě lodi plující po laguně Benátek s ohňostrojem na moři jako na dlani!

3 499 Kč za osobu
Přihlaste se k odběru novinek
Na těchto webových stránkách jsou k vylepšování služeb využívány soubory cookies.